Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO : Muzicianul Keith Urban, cele mai multe nominalizări la Academy of Country Music Awards


Muzicianul Keith Urban a obținut joi cel mai mare număr de nominalizări la Academy of Country Music Awards (premiile Academiei de Muzică Country), unele dintre cele mai prestigioase premii americane care recompensează artiștii de muzică country, datorită ultimului său album, mai experimental, în care colaborează cu rapper-ul Pitbull, relatează AFP.
Un veteran al muzicii country, Keith, soțul actriței Nicole Kidman, este nominalizat la șapte premii, printre care cele pentru cel mai bun album al anului și pentru artistul anului. În cel mai recent album al său, „Ripcord”, Keith iese din cadrul tradițional al muzicii country, odată cu hitul „Sun Don’t Let Me Down”, în care cântă alături de rapperul american Pitbull și de legendarul chitarist de la Chic, Nile Rodgers.
Născut în Noua Zeelandă, Keith Urban s-a mutat în Statele Unite, după ce a copilărit în Australia. Un alt mare nume al muzicii country, artista americană Miranda Lambert a obținut șase nominalizări, la egalitate cu nou venita Maren Morris, care a câștigat primul său premiu Grammy duminica trecută. Academy of Country Music Awards vor fi decernate la data de 2 aprilie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în Las Vegas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?