Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Un autocar românesc implicat într-un grav accident pe o autostradă din Ungaria: Trei morţi şi 10 răniţi


Trei persoane au murit și 10 sunt rănite, în urma unui accident care a avut loc miercuri dimineața pe autostradă, în Ungaria, cu 2 kilometri înainte de Vama Nădlac
Un autocar cu numere de România a fost implicat într-un grav accident de circulație care s-a produs miercuri dimineață, în Ungaria, pe autostradă.
Mai multe ambulanțe din România au ajuns la fața locului, iar echipele de intervenție spun că cel puțin trei pasageri sunt decedați, iar alte zece persoane sunt rănite.
Conform primelor informații, accidentul a avut loc în Ungaria, la circa 2-3 kilometri de granița cu România, pe autostradă, pe sensul către România.
Autocarul a fost implicat într-un carambol cu mai multe mașini, printre care microbuze, camionete și mașini mici.
Din Arad au fost trimise 4 amubulante din cadrul Serviciului Județean de Ambilanță Arad și trei ambulanțe SMURD din cadrul ISU Arad.
Circulația mașinilor pe sensul de intrare în România dinspre Ungaria este deviat, miercuri, din punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada Nădlac – Arad către punctul de trecere a frontierei Nădlac de pe DN 7, la câțiva kilometri distanță de cel obișnuit, ca urmare a producerii accidentului de pe Autostradă, din Ungaria.
Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că se iau măsuri speciale pentru a se face față circulației la frontieră, ca urmare a accidentului de pe Autostradă, din Ungaria. „Autoritățile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului și devierea traficului, iar în punctul de trecere a frontierei de pe DN 7 se iau măsuri speciale pentru a se face față circulației”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontierei Arad, Mihaela Leș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?