Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

VIDEO şi GALERIE FOTO : Pasagerul din dreapta mort, iar șoferul în comă, după ce un Renault a intrat într-un stâlp pe Bulevardul Cuza Vodă


Un accident deosebit de grav a avut loc luni seară, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Cuza Vodă din Focșani. Șoferul unui autoturism Renault a fost rănit grav și era aseară în comă, fiind transportat la spital, iar pasagerul din dreapta a decedat. De asemenea, martorii accidentului ne-au spus că un alt pasager a ieșit pe propriile picioare din mașină și s-a suit în ambulanță.

 Tot potrivit martorilor, mașina ar fi avut viteză foarte mare, ar fi ocolit limitatoarele de la trecerea de pietoni de la Colegiul Cuza și s-a oprit într-un stâlp vizavi de sediul Parchetului Județean, după ce a doborât un copac. Dacă nu ar fi fost stâlpul, mașina ar fi intrat direct în bloc. „Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani din Focșani, este decedat, cel care conducea, un tânăr de 22 de ani, din Vidra, a fost descarcerat și a fost dus în comă profundă la UPU, iar cea de-a treia persoană aflată în mașină este tot un tânăr, care prezintă confuzie și șoc postraumatic. Tânărul în comă este supus investigațiilor”, ne-a spus aseară medicul Vitalie Bețișor, manager SAJ Vrancea. Plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea, ajuns și el la fața locului, ne-a declarat că au intervenit pompierii cu echipajul de la Descarcerare, o ambulanță SMURD și două autospeciale.
Surse din Poliție ne-au spus că șoferul ar fi vrut sa îi vândă mașina înmatriculată în Ialomița pasagerului din dreapta. Aceștia și celălalt pasager din mașină s-ar fi întâlnit într-un bar din Focșani, iar Bulevardul Cuza Vodă a fost pentru ei pistă de încercare a mașinii.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?