Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

O nouă întâlnire cu Dodi și Roni, sâmbătă, la Antipa


Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va găzdui sâmbătă, de la ora 11,00, o nouă întâlnire cu Dodi și Roni, cei doi „exploratori” care străbat lumea în lung și în lat studiind flora și fauna Planetei urmând să fie însoțiți de câțiva prieteni din poveștile copilăriei. „Dodi este ursul polar căruia îi dau viață Ana-Maria Crăciun-Lambru și Monalisa Toncu, iar Roni este prietenul său vorbăreț, însuflețit de Ana-Maria Cucută și Victoria Radu. Ei fac echipă bună cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare pasionată de la Muzeul Antipa și de-abia așteaptă să le povestească celor mici despre noile lor aventuri”, informează un comunicat al instituției muzeale, transmis luni.
Dacă în prima parte a întâlnirii copiii vor afla curiozități și lucruri inedite despre câțiva prieteni îndrăgiți ai poveștilor copilăriei — ursul păcălit de vulpe și furnica cea harnică, în a doua parte păpușarii le vor pune la încercare atenția și cunoștințele printr-o serie de jocuri și ghicitori, realizate sub forma teatrului de umbre. La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani.
Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil, mai informează comunicatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?