Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Licitație pentru reabilitarea Grădiniței din Bordeștii de Jos


Autoritățile locale din Bordești au scos la licitație proiectul de reabilitare, modernizare în vederea obținerii autorizației de funcționare a Grădiniței din satul Bordeștii de Jos. Valoarea investiției este estimată la 649 de mii de lei.
    Vă reamintim că la nivelul autorităților locale din județul Vrancea se află în diverse stadii de execuție mai multe proiecte ce vizează reabilitarea unor unități școlare. Cele mai multe proiecte, în număr de 11, sunt în comuna Nereju, iar pe locul secund se află comuna Vidra cu 10 proiecte de modernizare a unităților de învățământ. Valoarea estimată a lucrărilor din Nereju este de aproximativ 6 milioane de lei, iar valoarea celor din Vidra este de peste 5 milioane de lei.
    Totodată, autoritățile locale din Ruginești derulează proiectele: „Reabilitare, modernizare Școală Primară în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Copăcești”-568.610 lei; „Reabilitare, modernizare Școală Gimnazială în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Anghelești”-938.779 lei; „Reabilitare, modernizare Școală Gimnazială în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Ruginești”-1.491.744 lei.
    Unități de învățământ vor mai reabilita și moderniza și autoritățile locale din:  Mărășești, Mera, Milcovul, Obrejița, Panciu, Reghiu, Sihlea, Slobozia Bradului,  Slobozia Ciorăști, Broșteni, Cîmpuri, Năruja, Negrilești, Odobești, Spulber, Suraia, Tănăsoaia, Tătăranu, Vînători, Vrîncioaia și Vulturu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?