Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Şapte „Tineri de nota 10” din Gugeşti, premiați de Premium Porc Group


Biblioteca Comunală din Gugești a găzduit, zilele trecute, ultima parte a proiectului „Să le susținem pașii”, un proiect amplu realizat în parteneriat cu Åžcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” și cu Premium Porc Group, care a asigurat suportul financiar.
Din echipa de proiect, la nivelul unității școlare au făcut parte cadre didactice cu o bogată experiență în derularea activităților extracurriculare, respectiv profesoara Violeta Anca Grecu, Maria Rădeanu, consilier educativ, Vasile Ovidiu Allen, inițiatorul proiectului, și Rică Zaharia, directoarea școlii. La desfășurarea în condiții optime a activităților din proiect, un rol important l-a avut și Anișoara Diniță, directoarea Căminului Cultural ,,Prof. Nicolaie Ciorăscu”, din Gugești. La eveniment a participat și Cosmin Tălpan, consilierul personal al primarului Vasile Vatră. „Am inițiat acest proiect «Să le susținem pașii» asumând că una din cele mai importante misiuni ale unei comunități școlare este să îi identifice și să îi valorizeze pe cei mai importanți dintre membrii săi. Vorbim aici de elevii capabili de înaltă performanță care adesea își sacrifică timpul liber, renunță la pasiuni ori la prieteni pentru ca prin propriile reușite să fie mereu alături de cei mai buni la nivel județean, național și nu numai. Acest fapt nu ar fi fost desigur posibil fără sprijinul nemijlocit al partenerilor noștri, Grupul de Companii «Premium Porc Group» reprezentat de doamna economist Raluca Silvestru”, au transmis profesorii coordonatori.
În cadrul acestui proiect a fost acordată în premieră bursa „Tineri de nota 10” celor șapte elevi nominalizați: Teodora Dumitru, Teodora Mirică, Gabriel Neacșu, Bianca Elena Praja, Åžtefania Roberta Cioară, Liliana Simion și Mihai Åžerban. „Mulțumiri deosebite și toată aprecierea noastră partenerilor noștri în proiect Grupul de Companii Premium Porc Group, domnului Rareș Popelca H.R. manager Premium Porc Group, domnului inginer Adrian Iorgulescu, director General Adjunct Consinterfin. Aceleași distinse mulțumiri gazdelor noastre, tuturor celor prezenți și nu în ultimul rând fiecăruia dintre cei care prin implicare directă ori din umbră au făcut ca această idee a proiectului să devină realizare”, au mai transmis dascălii din Gugești.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?