Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șoferul Mercedesului care a tamponat două taxiuri, duminică seara, s-a urcat obosit la volan


Șoferul Mercedesului, care duminică seara a intrat într-un taxi staționat pe bulevardul Unirii din Focșani, taxi ce a ricoșat într-un alt taximetru staționat, s-a urcat la volan deși era obosit, potrivit polițiștilor. Aceștia arată, într-un comunicat de presă, că accidentul a avut loc pe fondul oboselii șoferului și al neatenției în conducere.
Potrivit polițiștilor, cercetările „sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”. „La data de 23 ianuarie a.c., ora 13.00, polițiștii rutieri l-au depistat pe conducătorul autoturismului care la data de 22 ianuarie a.c., ora 22.30, în  timp ce se deplasa pe B-dul Unirii, pe fondul oboselii și al neatenției, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism taxi oprit pe prima banda de circulație, care, în urma impactului, a fost proiectat în alt autoturism taxi. Bărbatul de 36 ani, din orașul Odobești, a părăsit inițial locul evenimentului și a fost testat cu aparatul etilotest la momentul depistării, rezultatul fiind negativ. De asemenea, la data de 23.01.2017, la Spitalul Județean de Urgență «Sf. Pantelimon» Focșani s-au prezentat o femeie de 50 ani și o minoră de 6 ani, pasagere în autoturismul taxi, acestea primind îngrijiri medicale pentru vătămările corporale suferite în urma producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
Reamintim că șoferul Mercedesului a părăsit locul accidentului imediat după impactul cu taxiul. Asta se întâmpla duminică seara, el prezentându-se la poliție pentru a da declarații luni după-amiază, moment în care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Inițial, evenimentul rutier a fost considerat tamponare, dat fiind că nu au fost înregistrate victime. Luni, o femeie de 50 de ani și o fetiță de 6 ani, care în momentul accidentului se aflau într-unul dintre taxiuri, s-au prezentat la Spitalul Județean. În acel moment, evenimentul rutier a devenit accident. Potrivit medicilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, prima a ajuns la UPU femeia de 50 de ani, iar la două ore distanță a ajuns și fetița. „S.F., femeie în vârstă de 50 de ani, din Focșani, policontuzionată prin accident rutier, vechi de 12 ore. Pacienta nu se internează. S.D.A., persoană de sex feminin, în vârstă de 6 ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral minor, închis prin accident rutier vechi de 14 ore. Pacienta nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?