Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Bruce Springsteen îl numește pe Donald Trump „demagog”



Rockerul american Bruce Springsteen, susținător al candidatei democrate Hillary Clinton pe parcursul recentei campanii prezidențiale din Statele Unite, a declarat că el și trupa sa, E Street Band, se alătură „noii rezistențe” globale împotriva noului președinte american Donald Trump, informează Reuters. Declarațiile au fost făcute, duminică, la conferința de presă susținută de artist înaintea primului concert din cadrul turneului său din Australia. „Pare a fi un drum lung, însă inimile și spiritele noastre sunt alături de milioanele de oameni care au mărșăluit ieri, iar E Street Band (și cu mine — n.r.) suntem parte a noii rezistențe”, a declarat Springsteen reporterilor în Perth.
Învestirea de vineri a președintelui Trump și angajamentul său de a pune capăt „carnagiului american” au fost urmate de proteste masive pe teritoriul Statelor Unite și în alte țări. Sute de mii de persoane s-au adunat, sâmbătă, pe străzile din Washington și în alte capitale ale lumii la „Marșul femeilor” pentru apărarea drepturilor civice și contra noului lider american.
Înaintea concertului de trei ore și jumătate susținut la Perth Arena, Springsteen l-a numit pe Trump „demagog”, însă a adăugat că speră ca programul acestuia va reuși să aducă creeze locuri de muncă în zonele lovite din greu de șomaj, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?