Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO: Accident în centrul Focșaniului. Un Mercedes a intrat în coliziune cu un taxi, care a ricoșat în alt taximetru


Un Mercedes a intrat în coliziune cu un taxi aseară, pe bulevardul Unirii. Polițiștii fac cercetări la fața locului. 
În accident au fost implicate un Mercedes și două taxi-uri. Potrivit comisarului Mădălin Ciolan, de la Poliția Rutieră, în urma primelor cercetări a reieșit că șoferul Mercedesului a intrat în coliziune cu un taxi, care a ricoșat într-un alt taximetru. Șoferul Mercedesului a fugit de la locul accidentului. „Se fac cercetări pentru stabilirea modului de producere a evenimentului. Nu sunt victime rănite transportate la spital„, a precizat comisarul Mădălin Ciolan.  


UPDATE! O femeie s-a prezentat în această dimineață la spital acuzând dureri
Tamponarea care a avut loc duminică seară în fața farmaciei non stop din centrul Focșaniului s-a transformat în accident. Asta după ce o femeie aflată în unul din taxiurile lovite s-a prezentat în acestă dimineață la spital acuzând dureri în urma tamponării. 
Un autoturism  marca Mercedes a lovit un taxi iar în urma impactului acesta din urmă a lovit un alt taxi. Șoferul vinovat de producerea tamponării a fugit de la locul faptei și nici până acum polițiștii nu l-au prins. Surse din cadrul anchetei ne-au spus că se știe cine se afla la volanul mașinii Mercedes, urmând ca în cel mai scurt timp acesta să fie adus la sediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?