Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Penitenciarul Focșani și-a prezentat bilanțul pe anul trecut


Penitenciarul Focșani și-a prezentat, miercuri, raportul de activitate pe anul 2016. La activitate au participat, pe lângă personalul instituției, și reprezentanți ai instituțiilor locale, dar și comisarul șef de penitenciare Gheorghe Iftinca, directorul Direcției management resurse umane din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.
„În data de 18.01.2017, a avut loc ședința de prezentare a Raportului de activitate al Penitenciarului Focșani pentru anul 2016. La eveniment au participat, din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor, comisar șef de penitenciare Gheorghe Iftinca – directorul Direcției management resurse umane, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice locale și personalul penitenciarului. Materialul de bilanț prezentat de directorul Penitenciarului Focșani, comisar șef Ion DIŢĂ, a evidențiat activitatea desfășurată de personalul unității și a vizat, în primul rând, îndeplinirea obiectivelor strategice propuse, cât și contribuția adusă la apărarea ordinii publice, siguranța comunității și reinserția socială a persoanelor private de libertate”, se precizează în comunicatul de presă al Penitenciarului Focșani.
Pe 19 ianuarie, în Penitenciarul Focșani erau încarcerate 689 de persoane, potrivit informațiilor postate pe site-ul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?