Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

MAI-DRPCIV cumpără cu aproape 40 milioane lei materiale necesare confecționării plăcuțelor de înmatriculare


MAI – Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a achiziționat, printr-o licitație deschisă, materiale necesare confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare, potrivit unui anunț publicat miercuri în SEAP. Anunțul implică încheierea unui acord-cadru „de furnizare plăci semifabricat cu fond reflectorizant și bandă pentru imprimare plăci de înmatriculare prin tehnologie ‘hot stamping'”.
În acest sens, pe 29 decembrie 2016, a fost atribuit un contract societății EHA Hoffmann International GmbH din Siegen, Germania, cu o valoare totală finală de 39.649.210,80 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Locul principal de livrare a materialelor este sediul autorității contractante și sediile celor 40 de ateliere de confecționare a plăcilor cu numere de înmatriculare.
Potrivit anunțului de participare la această licitație, care a fost publicat în SEAP pe 4 octombrie 2016, cantitatea minimă vizată de acest acord-cadru era de 4.522.530 de bucăți de plăci din semifabricat și 7.001 role-bandă de imprimare, iar cantitate maximă — de 7.602.100 de bucăți plăci din semifabricat și 14.504 role-bandă de imprimare. Durata acordului-cadru încheiat este de 24 de luni, principalele modalități de finanțare și plată fiind reprezentate de fonduri din venituri proprii, se mai spunea în anunțul de participare la licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?