Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal – CSM Focșani 2007, invitată la” Cupa Unirii!


Handbaliștii CSM Focșani 2007 se află în această săptămână la Râșnov unde se pregătesc pentru partea a doua a campionatului Ligii Naționale. Ieri, la ora documentării pentru acest articol, Viorel Ciubotaru și elevii săi își făceau obișnuitul program de alergarea pe pantele înzăpezite din zonă în căutarea energiilor care să-i fortifice fizic pentru viitoarele jocuri! În perioada cantonamentului montan handbaliștii focșăneni nu au prevăzute meciuri de pregătire. Probabil că de săptămâna viitoare CSM Focșani 2007 va începe întâlnirile amicale pentru restabilirea relațiilor de joc și punerea la punct a partiturii pe care o vor interpreta în retur.
Pentru 26 și 27 ianuarie, echipa de handbal seniori a Focșaniului a primit invitația de a participa la Iași la tradiționala competiție dotată cu „Cupa Unirii”. La turneu vor mai participa echipa locală Politehnica lidera seriei A a Diviziei A, HCM Sighișoara, formație aflată pe locul al patrulea în seria B a Diviziei A și CSU Suceava, colega de Ligă Națională a CSM Focșani 2007.
Echipa focșăneană este programată să joace cu Politehnica Iași joi, 26 ianurie, de la ora 19,00 pentru ca vineri, 27 ianuarie să aibă prevăzute două întâlniri: cu CSU Suceava, de la ora 10,00 și cu HCM Sighișoara, de la ora 17,00.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?