Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Fotbal județean – Perioada de transferuri, între 24 ianuarie și 20 februarie!


Echipele de fotbal din Superliga Altdorf Tehnik și Liga a V-a din Vrancea sunt în vacanță care va continua încă vreme lungă, până prin martie. Excepție poate face formația CSM Focșani 2007 care și-a propus să facă o bună pregătire de iarnă în perspectiva unui sezon de primăvară 2017 la capătul căruia să încerce promovarea în Liga a III-a. Fotbaliștii care evoluază în cele două competiții joacă, în cea mai mare parte a lor, în „Cupa Firmelor Vrâncene” unde fac și o fructuoasă pregătire fizică, dar și tehnico-tactică în condițiile că sunt grupați în echipe de minifotbal cam ca și în echipele de fotbal pe iarbă.
 Conducătorii își fac, însă, proiecte de aducere la echipe a jucătorilor ce le pot fi utili. Pentru astfel de situații, în temeiul Hotărârii Comitetului Executiv al FR Fotbal, AJF Vrancea a comunicat că perioada de transferuri se întinde între 24 ianuarie – 20 februarie, inclusiv. Și a precizat că nu va mai fi operat nici un transfer de jucători după 20 februarie! 
    AJF Vrancea anunță echipele că la 9 ianuarie a început aplicarea vizelor anuale pentru 2017, care va fi făcută cu respectarea a două condiții: echipele să aibă stinse toate datoriile financiare față de asociație iar delegații echipelor să se prezinte  cu tabele în care să se regăsească datele de indentificare ale jucătorilor pentru care este solicitată viza.
 Taxele pentru viză au următoarea valoare: 50 lei/jucător în Liga Altdorf Tehnik, 50 lei/jucător în Liga a V-a, 10lei/jucător pentru copii și juniori.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?