Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat de 30 de ani, la Unitatea de Primire Urgențe după ce a consumat etnobotanice


Mai multe persoane au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani. Printre acesstea s-a numnărat și o femeie din municipiu, care a refuzat internarea, deși prezenta un traumatism suferit prin agresiune. „C.A. femeie în vârstă de 37 de ani din Focșani, traumatism cranio cerebral acut închis prin agresiune. Pacienta refuză internarea”, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
Tot sâmbătă, la Unitatea de Primire Urgențe a ajuns și un tânăr din Nereju, care s-a intoxicat în mod voit cu medicamente. Acestuia i s-a recomandat consult psihiatric. „P.A.F., bărbat în vârstă de 18 ani, intoxicație voluntară medicamentoasă. Bilet de trimitere psihiatrie”.
Un bărbat din comuna Roșiori, județul Brăila, a fost internat în secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Focșani, după ce a fost adus la UPU cu mai multe lovituri suferite prin agresiune. „A.G., bărbat în vârstă de 54 de ani din Roșiori, Brăila, traumatism toracic prin agresiune și contuzie facială. Pacientul este internat în secția de chirurgie”.
Un bărbat din comuna Homocea a fost adus la UPU Focșani ca urmare a consumului de etnobotanice. În cazul acestuia, a fost recomandată internarea în cadrul secției de psihiatrie. „R.C., bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Homocea, status post consum de etnobotance. Se recomandă internarea Psihatrie”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?