Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Medicul Liana Enache Lefter, soția omului de afaceri Sorin Lefter, A MURIT după o grea suferință


Lumea medicală vrânceană este din nou în doliu. Medicul de familie Liana Enache Lefter, soția omului de afaceri Sorin Lefter, a trecut la cele veșnice ieri dimineață, după o lungă și grea suferință.
Liana Enache Lefter a lucrat ca medic de familie, având cabinetul în Policlinica Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, dar de aproximativ trei ani se retrăsese din activitate, spun foștii colegi, care regretă nespus plecarea sa din această lume. Spun că își vor aminti de fosta lor colegă cu nostalgie și considerație. „Din această dimineață, suntem mai puțini absolvenți ai clasei a XII-a E. Liana Enache, colega noastră, a trecut într-o altă lume. Voi păstra mereu amintirea ta din vremea adolescenței, prima zi a stagiaturii în Spitalul Județean, încercările tale scriitoricești! Dumnezeu să te ocrotească în Împărăția Sa!”, a transmis pe profilul personal de facebook o fostă colegă de regretatei doctorițe. „Doamne, ce veste tristă! Îmi pare nespus de rău!”, scrie o altă persoană. „Tristă veste, Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, este un alt comentariu, în timp ce o altă persoană a scris „Rămas bun, doamna doctor!”. „Sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu s-o ierte!”, este un alt comentariu postat pe facebook.
Liana Enache era și medic, și artist. Înclinațiile sale scriitoricești pot fi observate în scrierile pe care le publica pe blogul personal, https://autovindecareblog.wordpress.com. În scrierile sale, doctorița îmbina cunoștințele medicale cu propria viziune despre autovindecare și spiritualitate. „Și nu uita că optimismul este o trăsătură nativă, înscrisă în ființa ta. Tu ești dator față de tine să o cultivi!”, scria doctorul Liana Enache pe blogul său.
Trupul neînsuflețit este depus în capela Bisericii Săpunari, din strada Simion  Bărnuțiu din Focșani. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, începând cu ora 10.00. Medicul Liana Lefter își va dormi somnul de veci în Cimitirul Nordic.

       Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familie îndoliate.

                        Dumnezeu să o odihnească în pace!

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?