Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Campania ”Dăruiește și TU de Crăciun” a ajuns la Andreiașu




Un băiețel cu o mașinuță roșie de pompieri în brațe. Și fericirea pe chipul luminat de razele reci reflectate în stratul subțire de zăpadă ce abia pudrează pământul. Săculeți cu făină pe prispă, vestind mirosul de cozonaci. Un copil cu o cutie mare ce ascunde un trenuleț. Și bucuria precum focurile de artificii în ochii ce nu mai văzuseră așa minunății.
    O punte peste o apă înghețată și oameni care o trec ducând nu doar cadouri, ci și speranță. Speranța că până și în cătunele Vrancei, cineva, cândva poate deschide porțile pentru a întreba de nevoi și a dărui după nevoie.
    O caravană de mașini pline cu daruri și pline cu oameni extraordinari, voluntari a căror unică răsplată este zâmbetul celor care primesc.
     Laura Breană a reușit alături de Marius Constantin, Off Road Club Vrancea, Grupul de expediții și aventură 4×4, Asociația Montană Carpați, Crucea Roșie Vrancea, Promotis, Carrefour Focșani, Diacarn Food, AgranoLand și Laris CopyShop, să ajungă acolo unde nu ajunge Moș Crăciun, în cadrul Campaniei „Dăruiește și TU de Crăciun” inițiată de Monitorul de Vrancea. Ieri, au fost dăruite alimente, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe la Andreiașu, după cum scrie Margareta Tătăruș, un alt om extraordinar, care i-a stat alături Laurei.
    Laura vă va povesti în ediția de mâine așa cum doar ea știe să o facă și, cu siguranță, vă va determina să ajutați iar și iar, de un alt Crăciun și, de ce nu, atunci când nu e sărbătoare în calendar, ci într-o zi obișnuită, căci un copil are nevoie de o jucărie și într-o zi de vară, iar un bătrân are nevoie de o mângâiere și când doar se coc gutuile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?