Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Elevii de la Școala Nr. 2 Mărășești au dăruit din suflet


Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 2 Mărășești le-au făcut o mare bucurie familiilor defavorizate din localitate. Copiii au participat, pe 21 decembrie, la o nouă activitate de voluntariat, intitulată „De Crăciun iubim pe toți!”. Aceasta este una dintre activitățile din Planul Anual de Acțiune al Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), organizat la nivelul școlii.
Acțiunea de voluntariat de ieri s-a desfășurat pe două mari direcții: una a fost a elevilor voluntari SNAC din clasa pregătitoare B, alături de părinții lor și de învătățor Adina Munteanu, care au oferit daruri, respectiv lemne, alimente, haine și jucării,  unei familii care are o fetiță cu un grav handicap – deficiență a sistemului nervos și a funcțiilor mintale globale. A doua mare acțiune a fost desfășurată de elevi din celelalte clase, voluntari SNAC, care, alături de profesorii lor, au colectat alimente, haine, dulciuri, jucării, pentru a fi oferite familiilor defavorizate din comunitate.
Scopul acestei activități a fost de a încuraja elevii să participe la activități de voluntariat și ajutorarea celor ce sunt în nevoi. „Iubirea făță de aproapele se arată prin fapta cea bună! Ne bucurăm că elevii școlii noastre, alături de părinții lor, răspund chemării de a-i ajuta și mângâia pe cei ce sunt în nevoi! Nădăjduim ca darurile oferite în această perioadă să facă sărbătorile mai frumoase beneficiarilor noștri, căci pentru noi sunt deja! – am oferit din suflet!, iar atunci când dăruiești îi oferi sufletului o mare bucurie!”, a transmis George-Ștefan Silivestru, profesor la Școala Gimnazială Nr. 2 Mărășești și responsabil școlar SNAC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?