Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 15 decembrie a.c., ora 07.30, pe Bld. Independentei din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 63 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 13 decembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 15 decembrie a.c., ora 18.30, pe str. Principală din comuna Suraia a fost depistată o femeie de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 7 decembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 15 decembrie a.c., ora 10.30, pe Bld. Cuza Vodă din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din data de 21 noiembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 15 decembrie a.c., ora 17.25, pe DJ 205J în comuna Fitionești, polițiștii din Panciu au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism deși avea o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?