Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Focșănean salvat de pompieri, după ce i-a venit rău în propriul apartament


Pompierii au intervenit ieri, în jurul orei 14.00, pentru salvarea unui bătrân de 78 ani, din Focșani, care nu răspundea nici la ușă, nici la telefon, iar rudele nu mai știau nimic de el. Rudele erau convinse că bătrânul a pățit ceva grav, așa că au apelat la ajutorul pompierilor.
Bărbatul locuiește la etajul doi, într-un bloc situat pe strada Ștefan cel Mare, iar pompierii ajunși la fața locului au pătruns în locuința acestuia escaladând o scară și spărgând un geam. Focșăneanul a fost găsit cazut pe jos, cel mai probabil în urma unui atac cerebral. Din fericire, bătrânul prezenta semne vitale, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.
„Am intervenit pentru deblocarea unei uși, o persoană rămasă în locuință și care nu răspunde. A intervenit un echipaj de la ISU Vrancea, cu o autospecială, s-a intrat pe geam la etajul doi și au găsit un bărbat de 78 de ani posibil atac cerebral, fiind transportat la spital”, ne-a declarat locotenent Paul Bîndar, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?