Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Al Bano a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă


Cântărețul italian Al Bano a suferit un infarct vineri seară și a fost operat de urgență la Roma. Operația, care a durat trei ore, a reușit, iar artistul a acordat deja un prim interviu în dimineața zilei următoare, în care a spus că se simte bine după acea intervenție chirurgicală, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera citat de News.ro.
    Cântărețul Al Bano a susținut vineri seară un concert de Crăciun la Auditorium della Conciliazione din Roma, o sală de concerte aflată la mică distanță de Piața Sfântul Petru din Vatican. Aflat pe scenă, artistul italian a simțit dintr-o dată o durere intensă în zona pieptului. Era deja a doua criză cardiacă pe care Al Bano a avut-o în acea zi și a fost transportat de urgență la spital. „Am simțit prima durere vineri seară, în jurul orei 18.00. Apoi, a urmat a doua. În jurul orei 20.00 am fost dus la spital. Operația a durat trei ore. Aveam o problemă gravă, care a fost rezolvată foarte bine de către medici. Acum mă simt bine. Sunt întinerit, voi pleca într-un turneu”, a dezvăluit Al Bano într-un interviu pe care l-a acordat în dimineața zilei următoare, sâmbătă, pentru site-ul Oggi.it, săptămânalul care a publicat în premieră știrea despre infarctul și operația lui Al Bano.
Intervenția a fost realizată cu pacientul semisedat, iar artistul a fost conștient pe parcursul operației. „Am putut auzi tot ce spuneau medicii și de câteva ori mi-am mușcat limba. Am vrut să fac câteva glume, dar mi-am zis că ar fi mai bine să nu le distrag atenția”, a dezvăluit Al Bano. „Dacă totul merge bine, în câteva zile voi fi externat. E foarte bine așa, pentru că am atât de multe lucruri de făcut”, a adăugat artistul.
    Articolul integral pe http://bit.ly/2hrNUkj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?