Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO : Handbal Juniori 3 – Derbiul vrâncean a fost câștigat de focșăneni!


Formații
LPS Focșani: Sava, Valeri Iorga – 6 goluri, Șeitan, Postelnicu, Alin Iorga – 2, Marius Duțulescu – 1, Eduard Duțulescu – 5, Berheci – 6, Gheorghiță – 4, Nichițelea – 1, Bîrlă, Majelkovic – 3, Boghian – 6, Cabalortă, Istrate, Arbuni.
Antrenor, prof. Lucian Tucan
Școala nr. 3 Adjud: Petrea, Popa-Ivan, Tilică – 5, Trif – 4, Chiriac, Bereș – 2, Horchidan – 4, Mihai, Guțanu, Crăciun, Spiridon, Vasilache – 4, Alexe. 
Antrenor, prof. Adrian Dumitru
    Jocul dintre handbaliștii juniori 3 ai Adjudului și ai Focșaniului care a deschis turneul de sală de la Focșani avea un caracter de derbi prin posibilele implicații în clasament. În situația în care erau învingători, oaspeții se apropiau la un punct de partenerii de întrecere și complicau disputa pentru ultimul loc promovabil în turneul semifinal. Dacă ar fi câștigat focșănenii ar fi luat un avans greu de recuperat de adjudeni, singurii care le puteau contesta locul de turneu semifinal. Meciul a început într-un echilibru care a durat circa cinci minute, după care elevii profesorului Lucian Tucan au început să-și mărească avansul care a ajuns până la 9 goluri la pauză. În partea a doua a întâlnirii, jocul a curs tot în avantajul focșănenilor care au câștigat cu 34-19. Victorie limpede, care dar profesorul Lucian Tucan așteaptă mai mult de la jucătorii pe care îi pregătește. LPS Focșani propune câțiva jucători interesanți  care pot progresa și pot fi soluții pentru handbalul de seniori al Focșaniului. Tot așa cum și la Adjud sunt câțiva handbaliști a căror prestație se înscrie în parametrii de valoare cu care handbalul adjudean și-a obișnuit susținătorii.
Astăzi, de la ora 14,00, LPS Focșani va întâlni CSS Tecuci, într-o npaetidă în care pornește mare favorită. Și Școala nr. 3 Adjud are un meci ușor, în compania CS OK Sport Onești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?