Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Bărbat accidentat mortal la Mărășești. Șoferul a fugit de la locul accidentului


Un bărbat a fost găsit mort aseară, în jurul orei 18.00, pe raza localității Mărășești. Cadavrul era la marginea unui drum din apropiere de calea ferată. Din primele cercetări a reieșit că victima ar fi fost acroșată de o mașină, al cărei șofer a fugit de la locul accidentului.
După trei ore de cercetări, polițiștii au reușit să identifice autoturismul implicat în accident și pe proprietarul acestuia, nu însă și pe persoana care se afla la volan în momentul impactului. Oamenii legii spun că în accident ar fi fost implicat un autoturism cu numere de Bacău. Cât privește victima, din primele verificări a reieșit că este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani din Focșani, dar care locuiește în Mărășești.
„La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au descoperit pe marginea unui drum din localitatea Mărășești un bărbat decedat. Din primele verificări se pare că bărbatul a fost victima unui accident rutier. A fost identificat proprietarul autoturismului, care este din Bacău, și care a închiriat mașina unei alte persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a petrecut evenimentul cât și stabilirea identității persoanei care se afla la volan„, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?