Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep returul la București!


Prima etapă a returului îi duce pe handbaliștii focșăneni în sala de la Chiajna unde vor juca în compania Stelei București. Partida începe de la realitatea în care gazdele sunt la buza play-out-ului, iar oaspeții în plină zonă de play-out. De aceea, rezultatul întâlnirii devine extrem de important pentru fiecare dintre cele două combatante.
În tur, la Focșani, după un final foarte disputat, steliștii au smuls un egal printr-un gol înscris din 7 metri cu cinci secunde înainte încheierea partidei. Focșănenii au jucat atunci foarte bine, la fel cum o pot face și mâine, în meciul care începe la ora 16,00 și va fi transmis la TVR 1.
Profesorul Viorel Ciubotaru nu poate conta, în continuare, pe Adrian Băluț, care a reluat pregătirea după operția la picior, dar este incomplet refăcut, și nici pe George Cadăr, operat la picior și Răzvan Răpciugă, operat la mână. Continuă să fie indisponibil Petrică Vasilache.
Handbaliștii Focșaniului merg la Chiajna pentru a câștiga, așa cum își propun să facă în fiecare meci. Dacă vor repeta evoluția din fața Stelei din Sala Polivalentă iar arbitrajul va fi corect, este foarte posibil ca duminică seara distanța dintre steliști și focșăneni să fie cu trei puncte mai mică!  
Vor arbitra Cristian Baban și Ionuț Marta, din Maramureș iar observator va fi Cristian Potora, din Cluj Napoca.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?