Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Fotbal juniori – Focșănenii încheie sezonul pe teren propriu!


Juniorii A și B ai LPS Focșani vor avea, astăzi, pe stadionul Milcovul, ultimele meciuri înaintea vacanței de iarnă. Adversarii le vor fi tot gălățeni, ca și în etapa trecută, când elevii profesorilor Alin Samoilă-Sava și Daniel Bănică au câștigat cu scoruri similare: 2-0! Formațiile oaspete au în clasament poziții peste cele ale focșănenilor și vor veni pe Milcovul să câștige!
În cele câte două meciuri pe care cele patru formații care vor juca astăzi le-au avut până acum, juniorii B ai Focșaniului și cei ai LPS Galați și-au împărțit victoriile, fiecare terminând învingător pe teren propriu. Dacă istoria se va repeta, atunci focșănenii ar trebui să se impună și să încheie cu cucces un sezon pe care l-au început foarte bine!
Juniorii A ai LPS Focșani au pierdut și pe Milcovul, cu 0-2, și la Galați, cu 0-5, și a venit vremea să arate și cu LPS Galați că alcătuiesc o echipă bună, așa cum s-a întîmplat sâmbăta trecută când au bătut liderul! Și când au dat, prin Vali Marin, un gol ce a intrat în istoria celor mai rapide reușite din fotbalul românesc: mingea a intrat în poartă în secunda 4 a meciului!
Partidele dintre echipele LPS Focșani și cele ale LPS Galați vor fi conduse de o brigadă buzoiană alcătuită din Cristian Bulibașa ( principal la primul joc și rezervă la al doilea), Alexandru Vasile, Andreea Nicoleta Sava și George Simion (rezervă la primul meci și titular la al doilea).     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?