Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un copil de 14 ani a refuzat internarea după ce a ajuns la spital bătut


Un tânăr de 21 de ani, din Tulnici, a ajuns la UPU cu entorsă de gleznă la piciorul drept, după ce a suferit un accident în timpul serviciului. „P.M., bărbat de 21 de ani din Tulnici, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu entorsă de grad III, gleznă dreaptă prin accident de muncă. Nu se internează” se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.
Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Dălhăuți, s-a îmbătat și a încercat să-și ia zilele, aruncându-se în gol de la înălțime. În urma tentativei de suicid, acesta s-a ales cu numeroase leziuni și fracturi . „C.T., bărbat în vârstă de 33 de ani din Dălhăuți, a fost adus cu politraumatism prin cădere de la înălțime, tentativă de suicid, stare de ebrietate, traumatism cranio-cerebral închis, traumatism coloană cervico-dorso-lombară, traumatism toracic și de bazin. Examen de psihiatrie”.
De asemenea, un copil de 14 ani, din Focșani, a ajuns la spital bătut și lovit în zona feței, dar a refuzat să fie internat. „G.V., persoană de sex masculin de 14 ani, din Focșani, traumatism facial cu plagă, contuzie gambă stângă prin agresiune. Refuză internarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?