Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

ULTIMA ORĂ! VIDEO : Polițiștii acționează cu o autospecială cu radar NEINSCRIPȚIONATĂ pe DN2


25 Noiembrie 2016
Sursa: IGPR
ACÅ¢IUNI PENTRU SIGURANÅ¢A TRAFICULUI RUTIER
Poliția Română își adaptează permanent mijloacele de acțiune la situația din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistați de polițiști, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, în urma unei acțiuni pe D.N. 2.
În perioada următoare,  polițiștii vor intensifica acțiunile pentru salvarea de vieți, folosind și această autospecială.
La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii au acționat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, pentru siguranța traficului rutier.
În doar 4 ore, polițiștii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislația în vigoare și cărora le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.
Polițiștii vor continua acțiunile cu autospeciala neinscripționată și în perioada următoare pentru siguranța participanților la trafic.
Poliția Română vă recomandă să păstrați o distanță suficientă față de autovehiculul din față, să vă asigurați temeinic și să semnalizați la schimbarea benzilor de circulație.
Respectați limita legală de viteză și indicațiile polițiștilor din trafic!
Drum bun!

Polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din București, care  conducea pe D.N. 2, în localitatea Poșta Cânlău, județul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.                                                                                                                                            Un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poșta Cânlău din județul Buzău, cu viteza de 110  km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?