Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Circulați prudent! Vizibilitate redusă din cauza ceții în judeţul Vrancea, pe DN2L


Sursa: INFOTRAFIC
ATENȚIONARE DE CEAŢĂ PENTRU MAI MULTE JUDEŢE CIRCULAȚI PRUDENT !
Data: 23 Noiembrie 2016
Ora: 08:55
Pe mai multe sectoare de drumuri naționale se semnalează ceață, care variază ca și densitate:
– în județul Vrancea, pe DN2L, în zona localității Panciu, vizibilitatea fiind în jur de 50 de metri;
– în județul Harghita. Atenție! În județul Harghita, traficul rutier pe DN12 Gheorgheni – Toplița se desfășoară ușor îngreunat în zona localității Gheorgheni, km 134, din cauza unui tir care s-a defectat în cursul zilei de ieri și ocupă o jumătate de bandă pe un sens.

– în județul Cluj, pe DN1C, în zona localității Gherla și pe DN15, în zona localității Câmpia Turzii, cu vizibilitate între 100 și 150 de metri;
– în județul Mureș, pe DN13 și DN15, vizibilitatea fiind între 50 și 80 de metri;
– în județul Alba, pe DN1 și DN7, cu vizibilitatea scăzută sub 50 de metri, pe alocuri;
Pe autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață care variază ca și densitate, între Sibiu și Sebeș (km 288 – 309) vizibilitatea fiind aproximativ 100 de metri, iar între Sebeș – Åžoimuș (km 309 – 369), vizibilitatea fiind 50 de metri.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto: să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de ceață împreună cu cele de întâlnire (după caz), iar în condițiile unui carosabil alunecos, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.
Pentru județele Sibiu, Hunedoara, Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Harghita, Mureș, Satu-Mare și Alba, Administrația Națională de Meteorologie a emis mesaje de atenționare nowcasting cu cod galben de ceață, care va determina scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat, sub 50 de metri, cu fenomene asociate – izolat, condiții de polei (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?