Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal de Vrancea –”La Castel”, pentru o etapă calmă în Liga AutoVip!


Liga de minifotbal AutoVip întră în retur începând cu acest week-end. Etapa va fi deschisă de meciul dintre Casa Panciu și Viitorul Cîmpineanca astă seară, de la ora 18.45. Cîmpineanca este obligată să câștige pentru a rămâne pe poziție de final four, iar Casa Panciu, pentru a urca pe loc de turneu final! Se vor afla față în față două formații ce fac spectacol pentru că au loturi formate din jucători foarte buni, talentați, cu performanțe în minifotbal, ca și în fotbalul mare! Va fi un meci care trebuie văzut!
Duminică, începând cu ora 14.45, vor intra în arenă, pe rând echipele clasate pe locurile 1 și 3 la finalul turului, în jocuri în care sunt mari favorite! Mai întâi, AS United va întâlni  Flux AS Focșani, apoi, de la 16.30, Mausoleul Mărășești va juca împotriva penultimei clasate, Termo Idraulica. Între aceste partide, de la 15,45, Sir Alexander Pub va încerca să obțină prima victorie din campionat, cu Pantzer Vidra.
Întâlnirea dintre Sanorom și Pamiro Construct a fost programată pentru sâmbătă, 26 noiembrie.
În deschiderea etape Ligii AutoVip, astăzi, vor avea loc meciurile Ligii Old-boys: Soveja FC – United AS, de la 15.30; ACS Flacăra – Atletico Textila, de la 16.15; GS Mobile – Energia, de la 15.15 și Voința deep Serv – Amici, de la 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?