Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Un vrâncean de 25 de ani, REȚINUT după ce și-ar fi VIOLAT VECINA de 53 de ani


Un bărbat de 25 de ani, din comuna Ciorăști, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de viol. Potrivit polițiștilor, el este acuzat că a violat o vecină, care locuiește la o distanță de câteva case de locuința agresorului. Fapta a fost comisă miercuri seara, în jurul orei 23.00.
Potrivit oamenilor legii, miercuri, tânărul a băut câteva pahare cu alcool împreună cu părinții săi, după care cei trei s-au luat la ceartă. Nervos fiind, acesta a plecat de acasă, oprindu-se la locuința unei vecine, de 53 de ani. A pătruns în casa femeii, care dormea, și s-a băgat în pat lângă ea, întreținând apoi relații sexuale normale. Satisfăcut, tânărul a dormit dus până dimineață. Victima a așteptat să se lumineze, moment în care a mers la locuința părinților bărbatului, povestindu-le necazul, după care a reclamat fapta la poliție.
Polițiștii spun că bărbatul acuzat de viol a fost prins pe un câmp din apropiere, în timp ce se îndrepta spre serviciu. „Un bărbat de 25 de ani, din localitatea Ciorăști, a întreținut relații sexuale normale miercuri, în jurul orei 11.00, cu o vecină în vârstă de 53 ani. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să solicite arestarea preventivă”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?