Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO : Înmormântare cu motoare turate în cimitir pentru tânărul motociclist care a murit la Vidra


Sursa video – Facebook/Ionut Palma

Valentin B., tânărul de 27 de ani din Èšifești care a murit vineri la Vidra după ce a intrat într-un cap de pod, a fost înmormântat ieri în zgomot de motoare turate, pe străzile din localitate și chiar la cimitir. Prietenii lui Valentin au lipit fotografia acestuia pe motociclete și l-au plâns, spunând despre el doar cuvinte frumoase. „El era prezent peste tot, nu spunea nu”, a scris cineva pe Facebook. „Azi ne-am despărțit definitiv…rămas bun prieten drag. ….nu te voi uita niciodată și mereu te voi purta în suflet cu mândrie și respect. …..Odihnește-te în pace camarade….”, a scris altcineva. „Rămâi cu bine prietene nu voi uita niciodată bucuria, bunătatea și sinceritatea pe care am văzut-o în ochii tăi și de care ai dat dovadă… Odihnește-te în pace camarade..”, este un alt mesaj. „Înger frumos! Eu încă te aștept acasă..știu că mereu vei fi aici..tu nu poți să îi părăsești pe cei dragi.. NU TU!”, a scris o prietenă.

    Încă de vineri, când au aflat de vestea morții lui Valentin B., prietenii săi au postat mesaje de condoleanțe: „Odihnește-te în pace prieten drag!Asfalt uscat acolo sus….! Condoleanțe familiei!:(„
„Dumnezeu să-l odihnească în pace, înger pe două roți!!!”
„Dumnezeu să-l odihnească, era un băiat deosebit !”
” Nu mi vine să cred!!Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”
    Tânărul era pasionat de motociclism, făcând parte dintr-un grup de bikeri.     Polițiștii au precizat sâmbătă, într-un comunicat, următoarele: „La data de 11 noiembrie a.c., ora 14.35, pe DN 2D în localitatea Vidra, un tânăr de 27 ani, din comuna Èšifești, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?