Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

OSCAR 2017: Michael De Luca și Jennifer Todd, desemnați producătorii ceremoniei


Academia americană de film a anunțat vineri producătorii, Michael De Luca și Jennifer Todd, care se vor ocupa de organizarea ceremoniei premiilor Oscar din februarie anul viitor, urmând ca cei doi să aleagă și gazda ceremoniei, relatează vineri agenția Reuters. Producătorii de film pentru cinematografie și televiziune Michael De Luca și Jennifer Todd se vor ocupa de organizarea ceremoniei de la 26 februarie 2017 care va fi transmisă în întreaga lume, a anunțat Academia americană de film într-un comunicat de presă citat de Reuters. Este pentru prima dată când De Luca, producător al unor filme precum ”The Social Network” sau ”Fifty Shades of Grey”, și Todd, care a fost implicată în realizarea francizei ”Austin Powers”, sunt implicați în producția spectacolului de prezentare a premiilor Oscar.
Cei doi, care sunt prieteni și colegi de peste două decenii, s-au ocupat în acest an de organizarea ceremoniei PGA Awards (Premiile Asociației Producătorilor Americani de Film). De Luca a declarat pentru The Hollywood Reporter că împreună cu Jennifer Todd intenționează ca ceremonia să fie cât mai scurtă posibil, cât mai amuzantă cu putință, să aibă cât mai mult stil reprezentativ Hollywoodului și toți oamenii să se simtă bine, atât în sală cât și în fața televizoarelor. În ce privește gazda ceremoniei, cei doi au confirmat că au deja o listă foarte lungă din care vor alege persoana potrivită, conform The Hollywood Reporter.
În 2016 gazda ceremoniei a fost comedianul american Chris Rock, iar spectacolul a avut cea mai scăzută audiență în SUA în ultimii opt ani, doar 34 de milioane de telespectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?