Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

DONAȚIILE PENTRU MONICA, mama bolnavă de cancer a unui băiețel cu Sindrom Down, SUNT VITALE!


Fiecare leu donat pentru Monica Chiriac, de 43 de ani, din Odobești, mama bolnavă de cancer a unui băiețel de 12 ani, care a venit pe lume cu Sindrom Down și nu numai, o aduc pe aceasta mai aproape de vindecare! Oricine dorește ca Monica să învingă această cruntă boală și să o ajute să rămână, astfel, lângă copilașul dependent de ea, poate face donații fie în urnele amenajate la casieriile magazinelor Paco, la recepția Hotelului „Green Garden” Odobești, precum și în conturile deschise pe numele Chiriac Monica Luminița la Banca Transilvania, Agenția Odobești, astfel: în Lei RO62BTRLRONCRT0369401701; în Euro RO12BTRLEURCRT0369401701; în Lire sterline RO67BTRLGBPCRT0369401701. Cod SWIFT: BTRLRO22. De asemenea, Monica poate fi contactată direct la numărul de telefon 0753.110.032.
    Fără îndoială că oricare din noi am putea renunța într-o zi la cumpărarea unui lucru au altul, ca să dăruim contravaloarea acestuia mămicii care se luptă pentru a doua oară cu cancerul. Indiferent de sumă, orice leu o ajută pe aceasta să poată strânge cei încă 9000 de euro care îi sunt necesari pentru efectuarea unui tratament la o clinică din Germania, unde este programată să meargă pe 28 noiembrie. Tratamentul pentru trei săptămâni costă, în total, 18.000 de euro.
    Până acum, în conturile Monicăi s-au adunat primii 9000 de euro, bani cu care aceasta a făcut prima plată către această clinică, iar asta nu ar fi fost posibilă fără donațiile făcute cu atâta omenie atât de vrânceni, cât și de oameni din întreaga țară și din străinătate. Povestea acestei mame pentru care cotidianul nostru a demarat o campanie de presă poate fi recitită accesând linkul: http://bit.ly/2f5RaxV
   
Fiecare donație aduce speranță!

    Monica a fost diagnosticată cu cancer la sân, gradul II, stadiul B, în 2013, în urma unui control obișnuit, făcut preventiv în clipa când s-a decis să mai aducă pe lume un copilaș. Diagnosticul crunt i-a întors lumea pe dos, dar după acea perioadă în care nu a putut accepta că i se întâmplă tocmai ei, după acea perioadă în care sufletul i-a fost sfâșiat de deznădejde și disperare, a înțeles ceea ce i-au spus medicii, și anume că această boală, cancerul, poate fi învinsă! Iubirea nemărginită pentru familia și mai ales pentru băiețelul ei i-a dat curaj să înceapă lupta. O luptă din care, după doi ani de chimioterapie, radioterapie și un lung tratament complementar cu medicamentul „Herceptin” decontat de stat, Monica a învins!    
    Bucuria a fost, însă, de scurtă durată pentru că anul acesta, a început să simtă dureri în zona coastelor, a unui șold… Iar pe 6 octombrie, când a fost la ultimul control la Cluj, scintigrafia a scos la iveală recidiva. Diagnosticul a fost cancer de sân cu metastaze osoase la trei coaste din partea stângă, la patru vertebre și undeva pe stern. Monica a reînceput de urgență tratamentul cu Herceptin și Denosumab, iar medicul său curant de la Cluj i-a explicat că pe lângă acest tratament, în alte state se fac și alte tratamente complementare. Fratele Monicăi s-a interesat și astfel, aceasta a fost programată pe 28 noiembrie la Clinica Marinus am Stein, din Brannenburg, Germania. Numai că… până atunci mai are nevoie de încă 9000 de euro pentru că cele trei săptămâni de tratament acolo costă 18.000 de euro. Iar Monica știe că trebuie să se facă sănătoasă, pentru că fiul ei, Răzvan, și el atât de încercat, are mare nevoie de ea! Pur și simplu, nu-l poate lăsa fără mamă!
    Așadar, șansa Monicăi de a fi alături de băiețelul dependent de ea, depinde în continuare și de generozitatea fiecăruia dintre noi, cei ce i-am aflat povestea. Oricine are omenia să o ajute pe această mamă să iasă învingătoare în lupta cu cancerul, așa încât să-și poată crește copilașul mai departe, o poate ajuta donând orice sumă de lei, euro sau lire sterline, în conturile deschise la Banca Transilvania, Agenția Odobești, pe numele Chiriac Monica Luminița, astfel: în Lei RO62BTRLRONCRT0369401701; în Euro RO12BTRLEURCRT0369401701; în Lire sterline RO67BTRLGBPCRT0369401701. Cod SWIFT: BTRLRO22. De asemenea, Monica poate fi contactată direct la numărul de telefon 0753.110.032.   
    Și nu uitați! Donații se pot face și la recepția Hotelului „Green Garden” Odobești și la orice casierie a magazinelor Paco!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?