Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Doi băieți de 13 ani au ajuns la UPU Focșani după ce au căzut din căruță, respectiv de pe bicicletă


O femeie de 38 de ani, implicată într-un accident rutier, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani cu mai multe răni la mâini, picioare și la nivelul cutiei toracice. „R.A., femeie de 38 de ani, din Focșani, este adusă cu traumatism toracic de stern și membru superior stâng, accident rutier, contuzie ambii genunchi. Pacienta nu este internată”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean, întocmit de purtătoarea de cuvânt, Alina Cosma.
     O altă femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale la UPU după ce a fost agresată fizic. „T.A., femeie în vârstă de 77 ani din Mărășești, traumatism cot drept și antebraț drept prin agresiune. Escoriație genunchi drept, buză inferioară. Pacientei i se recomandă examen ortopedic”.
    Un copil din Tâmboiești a căzut dintr-o căruță și a ajuns la spital cu răni grave care au dus la internarea acestuia în secția ATI. „O.S., persoană de sex masculin de 13 ani, din Tâmboiești, traumatism cranio cerebral, cot prin cădere din căruță, otoragie, hematom tempo-parietal stâng, contuzie umăr stâng. Pacientul este internat la chirurgie infantilă-ATI”.
    Un bărbat din Cârligele a fost strivit de lemnele căzute din căruță și a fost internat la ortopedie cu piciorul rupt. „M.I., bărbat în vârstă de 38 de ani din Cârligele, este adus cu fractură deschisă gambă dreaptă prin strivire-căruță cu lemne. Internat ortopedie”
    Un tânăr de 19 ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier și se află internat la secția de chirurgie. „B.C., bărbat de 19 ani din Vârteșcoiu, este adus cu politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio facial acut închis cu escoriații faciale multiple. Entorsă coloană dorso-lombară. Internat chirurgie”
    Un bărbat din comuna Răcoasa este internat în cadrul secției de chirurgie-ATI cu răni multiple, după ce a căzut din căruță. „R.G., bărbat în vârstă de 52 de ani din Răcoasa, este adus cu diagnosticul de traumatism toracic închis prin cădere din căruță. Emfizem masiv hemitorace drept, fracturi costale multiple. Internat chirurgie-ATI”.
    Iar un copil de 13 ani a căzut de pe bicicletă și a suferit numeroase fracturi și răni la cap, motiv pentru care se află internat în cadrul secției de chirurgie infantilă. „D.R.V., persoană de sex masculin în vârstă de 13 ani din Galați, este adus la UPU cu politraumatism prin cădere de pe bicicletă, traumatism cranio facial cu escoriații faciale. Fracturi externe distale. Internat chirurgie infantilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?