Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO : Johnny Depp, printre actorii principali în partea a doua a ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’


Actorul Johnny Depp va pătrunde în universul cinematografic „Harry Potter” și va juca în partea a doua a filmului ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, care încă nu are titlu, relatează EFE. Potrivit site-ului de specialitate Deadline, Johnny Depp va fi unul din actorii principali ai acestui sequel care va fi lansat în cinematografe în 2018.
‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, primul film derivat din aventurile celebrului copil vrăjitor, va apărea pe ecrane la 18 noiembrie cu Eddie Redmayne în rolul principal, care va fi protagonist și în sequelul în care va juca Johnny Depp. Celebra autoare a seriei, J.K. Rowling care s-a îngrijit de scenariu alături de regizorul David Yates, va realiza și partea a doua a ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Studioul Warner Bros., care deține drepturile de ecranizare a seriei „Harry Potter”, preconizează și o a treia parte a acestui film, cu o lansare prevăzută pentru 2020.
Nu se știe deocamdată ce rol va interpreta Johnny Depp, dar prin această cooptare a sa în universul magic al lui „Harry Potter”, Depp mai adaugă un film important pe lista sa de proiecte. În mai 2017 se va lansa ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’, o nouă aventură a căpitanului Jack Sparrow în care va juca și spaniolul Javier Bardem. Este de asemenea confirmată participarea sa în filmul ‘Labyrinth’, despre rapperii Tupac Shakur și Notorious BIG; în noua versiune a clasicului lui Agatha Christie ‘Murder on the Orient Express’; precum și în ‘The Invisible Man’, un ‘remake’ al studioului Universal al celebrului roman al lui H. G. Wells.
Depp a fost văzut recent în ‘Alice Through the Looking Glass’, a doua parte a filmului ‘Alice in Wonderland’ (2010) al regizorului Tim Burton.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?