Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

DGASPC Vrancea face ANGAJĂRI! 25 de posturi vacante


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea scoate la concurs 25 de posturi vacante. Dosarele de înscriere se depun până la data de 11 noiembrie a.c., la sediul instituției din Bulevardul Gării nr. 13, Focșani, la camera 3, parter. Informații se pot obține la telefon 0237.230.789, interior 43, perosoană de contact Viviana Toma, șef Serviciu resurse umane. Proba scrisă a concursului va avea loc în zilele de 21-22 noiembrie, iar interviul în zilele de 24-25 noiembrie, urmând ca angajarea să se facă din ianuarie 2017.
    Iată ce posturi sunt scoase la concurs, și ce cerințe specifice sunt pentru fiecare dintre acestea: auditor intern gr. IA – Compartimentul Audit: studii superioare absolvite cu diplomă de licență, vechime minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de auditor intern și certificat de atestare auditor intern emis de Ministerul Finanțelor Publice; consilier juridic gr. II S – Compartiment Juridic-Contencios: studii superioare cu diplomă de licență în domeniul studiilor juridice, vechime minim un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de consilier juridic; referent gr. I A/M – Compartiment Arhivă: studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat, vechime de minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de referent; psiholog practicant – CCSD: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologiei și aviz de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România cu treapta de competență profesională „piholog practicant”; educator – Module Familiale Copii cu Dizabilități Focșani: studii superioare absolvite cu diplomă de licență, fără condiții de vechime; 2 posturi educator la Module Familiale Odobești: studii superioare absolvite cu diplomă de licență, fără condiții de vechime.
Sunt vacante și 3 posturi instructor educator la Module Familale Odobești: studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat, fără condiții de vechime; șef serviciu gr.II – Serviciul de Evaluare Complexă Persoane Adulte cu Handicap: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul socio-uman și experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale; șef centru gr. II – Locuințe Protejate „Anca” și „Clara” Odobești: studii superioare cu diplomă de licență în domeniul socio-uman și experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale; șef birou gr. II – Birou Monitorizare Persoane cu Handicap și Asistenți Personali din Comunitate: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul socio-uman, experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale; 3 posturi de infirmieră – Centrul de Îngrijire și Asistență Odobești: studii generale absolvite cu foaia matricolă cls. I-VIII, fără condiții de vechime; 3 posturi instructor educator – Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Odobești: studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat, fără condiții de vechime; asistent social practicant – centrul de Îngrijire și Asistență Odobești: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale și aviz de liberă practică eliberat de Colegiul Asistenților Sociali din România cu treapta de competență „asistent social practicant”. 
De asemenea, se mai angajează infirmieră – Centrul de Îngrijire și Asistență Odobești: studii generale absolvite cu foaie matricolă cls I-VIII, fără condiții de vechime; muncitor calificat gr. IV – Centrul de Îngrijire și Asistență Măicănești: studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat sau Școală Profesională și calificare în orice domeniu, fără condiții de vechime; psiholog practicant – Centrul de Îngrijire și Asistență Măicănești: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologiei, aviz de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România cu treapta de competență profesională „psiholog practicant”; asistent social specialist – Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihomotorie Cotești: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale și aviz de liberă practică eliberat de Colegiul Aistenților Sociali din România cu treapta de competență profesională „asistent social specialist”; infirmieră – Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihomotorie Jariștea: studii generale absolvite cu foaie matricolă cls. I-VIII, fără condiții de vechime.

Condiții generale și documente necesare pentru înscrierea la concurs

    Se pot înscrie la concurs candidații care îndeplinesc următoarele condiții generale: au cetățenia română, a altor state membre UE sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; cunosc limba română scris-vorbit; au vârsta minimă reglementată de prevederile legale; au capacitate deplină de exercițiu; au o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de către medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate; îndeplinesc condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals sau uz de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
    Pentru înscrierea la concurs, candidații trebuie să depună la sediul DGASPC Vrancea un dosar care să conțină următoarele documente: cerere-tip de înscriere la concurs, care poate fi găsită la sediul instituției; copii de pe actul de identitate, certificat de naștere și căsătorie, sau orice document care atestă identitatea, după caz; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului, solicitate de instituție, în funcție de caz; carnetul de muncă și/sau adeverințele care atestă vechimea în muncă, meserie și/sau în specialitate, în copie (de exemplu: raport REVISAL); cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează. 

În cazul în care candidatul depune o declarație pe propria răspundere, dacă este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 3 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate. Adeverința trebuie să conțină în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății; Curriculum Vitae; aviz psihologic și aviz psihiatric.
    Copiile actelor de identitate, de stare civilă, copiile carnetului de muncă sau ale  adeverințelor care atestă vechimea vor fi prezentate și în original, astfel încât să se verifice conformitatea. Afișarea rezultatelor la proba scrisă va avea loc în data de 23 noiembrie, rezultatele la interviu vor fi afișate pe 28 noiembrie, iar rezultatele finale în urma desfășurării concursului vor fi afișate pe 30 noiembrie, la ora 10.00.
    Bibliografia de concurs poate fi consultată și pe site-ul DGASPC Vrancea, accesând: http://www.asistentasocialavn.ro/images/anunt%2021.pdf.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?