Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO : Box – Focșăneanul Cătălin Paraschiveanu, titlul WBC Mediteranean la supermijlocie!


Cătălin Paraschiveanu, campionul din Focșani plecat să-și facă un nume de referință în lumea mare a boxului profesionist european și mondial, a câștigat, sâmbătă seara, în gala începută la ora 20.00, în Teatrul Il Principe din Milano, primul său titlu după cele de multiplu campion al României: titlul și centura World Boxing Council (WBC) Mediteranean.
În meciul pentru centura WBC Mediteranean, Cătălin Paraschiveanu a încheiat disputa cu un alt român, plecat tot din Vrancea, de la Adjud, Dragan Lepei, cu un croșeu năpraznic de dreapta cu care și-a trimis adversarul la podea, în repriza a doua. Lepei, care a avut o primă repriză bună, a fost făcut KO după ce în runda a doua a fost țintuit în colțul ringului cu o rafală finalizată cu lovitura victorioasă.

Lepei a suferit prima înfrângere a carierei sale la profesioniști după 8 meciuri fără înfrângere, în timp ce Cătălin Paraschiveanu a ajuns la 14 victorii consecutive, dintre care 4 prin KO!
Pentru noul deținător al Centurii WBC Mediteranean la supermijlocie, pe care l-am felicitat în numele cititorilor Monitorul de Vrancea, urmează, așa cum mi-a spus ieri, o scurtă vacanță. „O să vin acasă săptămâna viitoare. Deocamdată nu știu când o să am următorul meci!”
Închei acest articol cu postarea de pe facebook a lui Cătălin de imediat de după meciul cu Lepei: „My first title WBC Mediteranean!Mulțumesc frumos tuturor/Grazie a tutti” – Cătălin Paraschiveanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?