Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Un tânăr din Golești este ÎN COMĂ la ATI, după ce a încercat să se sinucidă


Un minor de 14 ani, din Iași, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, cu o fractură deschisă la piciorul stâng, după ce a fost victimă a unui accident rutier. „B.P., persoană de sex masculin de 14 ani din Iași, politraumatizat prin accident rutier cu fractură deschisă, gambă stângă. Internat chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă întocmit de Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean.
    O femeie de 61 de ani din Focșani a refuzat să fie internată, după ce a ajuns la UPU cu numeroase lovituri. ” S.M., femeie de 61 de  ani din Focșani, entorsă coloană cervicală, contuzie genunchi drept cu escoriații locale. Refuză internarea”
    În urma unei căzături din căruță, un bărbat de 69 de ani din Èšifești, a suferit răni la cap și față, dar a refuzat să fie internat. „P.D., bărbat de 69 de ani, din Èšifești, traumatism cranio facial cu plagă contuză fronto-sprâncene-nară dreaptă prin cădere din căruță. Refuză internarea”.
    O femeie de 40 de ani din Golești a fost lovită de o bicicletă și a suferit răni în zona feței. „I.N., femeie de 40 de ani din Golești, contuzie maxilară prin accident rutier (lovită de o bicicletă). Pacienta nu este internată”.
    Un bărbat din Broșteni a refuzat internarea, după ce a ajuns la UPU în urma unei bătăi ce i-a cauzat răni în zona feței. „B.N, bărbat de 48 de ani, din Broșteni, traumatism cranio cerebral acut deschis prin agresiune, plăgi contuze regiunea frontală. Refuză internarea”
    Un tânăr de 29 de ani, din Golești, epileptic, este în comă, internat la terapie intensivă, după ce a a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente în combinație cu alcool. „I.R.C, bărbat de 29 de ani din Golești, este adus în comă de 5 puncte prin ingestie voluntară medicamentoasă, tentativă de suicid, epilepsie G.M., etilism cronic. Internat medicină internă- A.T.I.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?