Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Halloween la HAPPYCINEMA®


Planurile pentru sărbătoarea de Halloween a anului 2016 trebuie să includă și o vizită la HAPPYCINEMA®, pentru că în noaptea de 29 spre 30 octombrie amatorii genului horror pot vedea două filme la prețul special de 10 lei: Lights Out și The Conjuring 2.

În plus, în această perioadă rulează în premieră două filme potrivite: Ouija și The Dissapointments Room. 

Ouija: Origin of Evil

Ouija este un thriller horror în regia lui Mike Flanagan, plasat în atmosfera orașului Los Angeles, anul 1967. În încercarea de a-și îmbogăți repertoriul, o văduvă care își câștigă banii din mici înșelătorii mistice aduce din greșeală în lume o entitate malefică, ce-i pune în pericol fiica cea mică. Lupta femeii și a fiicei ei cu spiritul răuvoitor este o aventură în care frica și oroarea sunt personajele principale.

The Disappointments Room

„Camera terorii” (The Disappointments Room) este un thriller psihologic regizat de D.J. Caruso în baza unui scenariu de Wentworth Miller (cunoscut publicului român și din serialul Prison Break), iar actorii principali sunt Mel Raido, Kate Beckinsale și Duncan Joiner. O familie speră să-și găsească fericirea domestică într-o conac departe de oraș, dar camera secretă din pod ascunde povești de groază din trecut. Odată găsită cheia, toate istoriile cumplite ies la iveală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?