Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO : Volei, Divizia A2: Victorie clară a focșănencelor! CSM Focșani 2007 – CSȘ I Momentos Constanța 3-0 (27-20, 25-11, 25-19)


Formații:
CSM Focșani 2007: Iulia Stoica, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Anamaria Cimpoeșu, Lavinia Ifrim, Livia Lupoae.
CSȘ I Momentos Constanța: Elena Albu, Andreea Iancu, Silvia Coman, Alexandra Spînoche, Denisa Dumitru, Cristina Poncea, Oana Nedea, Andra Ioniță, Mădălina Vintilă, Anca Mănuc, Antonia Tărniceru, Andrada Albu.

Prima etapă a ediției de campionat 2016-2017 al Diviziei A2 la volei feminin seria Est a adus în Sala Polivalentă din Focșani, sâmbătă, de la ora 12,15, pe CSM Focșani 2007 și CSȘ I Momentos Constanța. Pe de o parte o echipă de senioare, cea a gazdelor iar de partea cealaltă o bună formație de junioare, cea a oaspetelor. Deznodământul partidei era previzibil, focșănencele pornind ca mari favorite! Aveau un mare plus de experiență competițională, valori individuale superioare adversarelor. Iar ceea ce era de așteptat s-a și întâmplat! Au câștigat gazdele cu 3-0, dar începutul a fost foarte echilibrat!
Voleibalistele din Constanța au condus în primul set cu 4-0 și au stat cu avantaj până la 8-7. A fost o perioadă în care Romina Coman și colegele sale au intrat greu în meci, nu au avut replică la serviciile foarte bune ale constănțencelor. Apoi jocul a intrat în logica raportului real de forțe din teren și CSM Focșani 2007 a trecut la conducere, a ajuns la 14-10 și 22-21. A urmat un final de set strâns, cu 22-24, 24-25, dar încheiat cu 27-25. Setul al doilea a curs limpede spre victoria Focșaniului și terminat scurt, cu 25-11. Al treilea set a început cu un neverosimil 1-9, dar Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Anamaria Cimpoeșu și Livia Lupoae au adus lucrurile în matca firească și au câștigat cu 25-19 după ce fusese 19-19!
CSM Focșani are o formulă de echipă în care sunt, practic, două jucătoare nou venite față de anul trecut – Anamaria Cimpoeșu, revenită după o veche accidentare și Bianca Rusu, transferată recent, și cu o ridicătoare – Camelia Lăzăroiu care a evoluat sporadic în ediția trecută de campionat. Deși este limpede că mai este de lucrat la omogenizare, echipa arată bine și dovedește un potențial care, corect valorificat, poate duce în play-off-ul seriei și, cu încă una-două veniri de jucătoare valoroase în vacanța de iarnă, în barajul pentru promovare!    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?