Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori – Două jocuri în Polivalentă!


•    Sâmbătă, de la ora 10.00, LPS Focșani – CSH Art Galați, la fete și duminică, LPS Focșani – CSS Tecuci, de la ora 11.00, la băieți

Handbalul juvenil revine în Sala Polivalentă după etapa de pauză la fete și meciul de la Adjud al băieților. Handbalistele pregătite de profesoarele Doina Ene și Loredana Pavel vor întâlni astăzi, de la ora 10,00, CSH Art Galați, vecină de clasament, cu un punct mai mult decât focșănencele. Gazdele au pierdut în urmă cu două săptămâni un joc pe care l-au controlat în marea majoritate a timpului, dar nu i-au gestionat bine finalul! Adversare le-au fost tot gălățence, de la Danubius 2010, lidera de atunci și de acum a seriei. Partenera de întrecere de astăzi, CSH Art, este o formație care joacă pentru prima oară în afara Galațiului în actuala ediție de campionat așa că este dificil de apreciat cum se exprimă pe teren străin.
Handbalistele Focșaniului au suficient potențial pentru a câștiga și a-și securiza, astfel, un loc pentru primul turneu semifinal. Până la turneul semifinal 1 vor mai fi un turneu de sală și un retur, însă punctele puse acum deoparte vor fi foarte utile la momentul scadenței!        
Juniorii pregătiți de profesorul Lucian Tucan vor juca duminică în compania tecucenilor de la CSS. Pentru focșăneni ar trebui să fie o partidă simplă, oaspeții lor de mâine fiind săraci lipiți pământului când e vorba de puncte! Nu au adunat nimic în patru etape și le va fi foarte greu să facă agoniseală în dauna LPS Focșani. O victorie în jocul cu Tecuciul i-ar aduce pe focșăneni la un punct de locul al treilea! Profesorul Tucan știe că echipa sa are toate calitățile pentru a urca până în turneul final! Rămâne ca elevii săi să arate duminică, în Sala Polivalentă, în partida care va începe la ora 11,00, că profesorul și antrenorul lor are dreptate! 
Fetele vor fi arbitrate de A. Arsene (VS)/C. Bontea (BZ) iar băieții, de G. Cojocaru/C. Ochiană din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?