Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Adolescent de 15 ani din Focșani, adus la UPU de un polițist


Doi bărbați din Jariștea s-au bătut, motiv pentru care amândoi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, unul dintre ei refuzând să fie internat. ,,C.I., bărbat de 42 de ani din Jariștea, este adus la UPU, cu traumatism cranio facial, cu plagă contuză sprânceană stângă, escoriații zigomatice, traumatism piramidă nazală cu fractură de os și piramidă nazală. Refuză internarea. Și C.V. bărbat de 44 de ani din Jariștea, este adus la UPU cu traumatism cranio cerebral închis prin agresiune”, scrie Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean, în buletinul de presă.
    O femeie din comuna Vulturu a fost bătută, suferind numeroase lovituri la cap și răni în regiunea abdomenului. ,,Femeie, 42 de ani din Vulturu, este adusă la UPU cu traumatism cranio cerebral acut închis, contuzie toraco-abdominală prin agresiune. Nu este internată”, precizează Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean.
    O femeie de 66 de ani, din Străoane, a avut un sfârșit neprevăzut, ea murind în urma unui stop cardio-respirator. Pentru ea, medicii nu au mai putut face nimic ,,Femeie, de 66 ani, din Străoane, în stop cardio-respirator iresuscitabil. Decedată”, se arată în buletinul de presă de la spital.
     O femeie din Golești a suferit arsuri grave, după ce s-a opărit cu un lichid fierbinte pe mâini și pe picioare. Aceasta a avut nevoie de intervenția de urgență a chirurgului plastician. ,,S.C., femeie de 50 de ani, din Golești, vine la UPU cu arsură de grad II-III, prin lichid fierbinte, coapsă bilateral, genunchi bilateral, gambă stângă și mână stângă. Pacienta este internată la chirurgie plastică”, afirmă  Alina Cosma.
    Un adolescent de 15 ani din Focșani a fost bătut și lovit în zona feței, apoi dus de către un polițist la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. ,,L.A.F., bărbat de 15 ani, din Focșani, este adus în urma unei agresiuni cu un traumatism cranio facial, cu plagă contuză obraz stâng. Pacientul nu este internat”, se arată în buletinul de presă scris de purtătoarea de cuvânt Alina Cosma.
    Și alte persoane au fost victime ale bătăilor, acestea solicitând îngrijiri medicale, în urma numeroaselor lovituri primite. ,,I.R.A, bărbat de 32 de ani din Focșani, politraumatizat, cu traumatism cranio cerebral închis și toracic prin accident rutier. Refuză internarea. M.V., bărbat de 33 de ani din Sihlea, a fost adus la UPU cu traumatism de pumn stâng prin agresiune. Pacientul nu este internat. D.D. bărbat, de 18 ani din Tătăranu, este adus la UPU, cu traumatism cranio facial acut prin agresiune cu fractură oase proprii nazale. Pacientului i se eliberează la externare bilet de trimitere către secția ORL. O.G., bărbat de 36 de ani din Chiojdeni, este adus cu traumatism cranio facial acut prin agresiune cu fractură zigomatică drept și hematom orbită dreaptă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?