Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Se fac angajări la Serviciul Public Local de Asistență Socială Focșani



    Serviciul Public Local de Asistență Socială (SPLAS) din cadrul Primăriei Focșani, situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 21, organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei funcții publice de execuție vacante. Data limită de înscriere este 17 octombrie a.c., ora 16.00, proba scrisă urmând să aibă loc în data de 1 noiembrie, de la ora 10.00. Data și ora susținerii interviului vor fi comunicate ulterior.
    Un post scos la concurs este cel de inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului beneficii și servicii sociale/Compartiment control cereri subvenții. Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalență în domeniile/specializarea: sociologie/asistență socială; asistență socială/asistență socială; teologie/asistență socială; 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice; cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu.
    Alt post scos la concurs este de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului beneficii și servicii sociale/Compartiment integrare socială copii și tineri. Condițiile specifice de participare la concurs sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalență în domeniile/specializarea: sociologie/ asistență socială; asistență socială/asistență socială; teologie/asistență socială; 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice; cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu.
    Cel de-al treilea post este de inspector, clasa I, debutant, în cadrul Compartimentului relații cu publicul, iar candidații care doresc să concureze pentru el trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalență în domeniile/specializarea: sociologie/ asistență socială; asistență socială/asistență socială; teologie/asistență socială; cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu.

    Condițiile generale de participare la concurs, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 – privind Statutul funcționarilor publici, sunt următoarele: are cetățenia română și domiciliul în România; cunoaște limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă de 18 ani împliniți; are capacitate deplină de exercițiu; are o stare de sănătate corespunzătoare funcției publice pentru care candidează, atestată pe bază de examen medical de specialitate; îndeplinește condițiile de studii prevăzute de lege pentru funcția de publică; îndeplinește condițiile specifice pentru ocuparea funcției publice;
nu a fost condamnată pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, infracțiuni de corupție și de serviciu, infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiției, infracțiuni de fals ori a unei infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice; nu a fost destituită dintr-o funcție publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; nu a desfășurat activitate de poliție politică, astfel cum este definită prin lege.

Actele necesare

    Pentru înscriere, candidații trebuie să depună la sediul SPLAS din Focșani, până la data limită amintită, un dosar care să cuprindă: formularul de înscriere la concurs; copia actului de identitate; copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă, și, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării functiei publice; cazierul judiciar; adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;
declarația pe propria răspundere sau adeverința care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică; declarația pe propria răspundere care să ateste că nu a fost destituită dintr-o funcție publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; curriculum vitae; recomandare de la ultimul loc de muncă.
    Adeverința care atestă starea de sănătate va conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății. Copiile actelor menționate mai sus se vor prezenta în copii legalizate sau însoțite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.
    Locul de desfășurare a concursului este la sediul Serviciul Public Local de Asistență Socială Focșani, str. Åžtefan cel Mare, nr. 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?