Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Profesoara Oprea a picat examenul pentru funcția de inspector școlar general adjunct


Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea va avea în continuare adjunct delegat în funcție, fără concurs. Potrivit unor surse, profesoara Marlena Oprea, care a rămas în cursa pentru ocuparea postului de inspector școlar general adjunct, ar fi picat, vineri, examenul. În concurs a rămas doar profesoara Oprea, după ce contracandidatul său, Mihai Savin, profesor la Adjud, nu a trecut de proba dosarului. Reporterii „Monitorul de Vrancea” au încercat să ia legătura, vineri, atât cu șeful ISJ Vrancea, cât și cu profesoara Marlena Oprea, dar niciunul dintre ei nu a răspuns la telefonul mobil. De altfel, șeful ISJ Vrancea ar fi făcut parte din comisia de examinare a profesoarei Marlena Oprea, potrivit surselor noastre.
Reamintim că și-au putut depune dosarele cadrele didactice care îndeplineau anumite condiții, printre care aceea de a fi membri ai corpului național de experți în managementul educațional, să fi avut calificativul „foarte bine” în ultimii 5 ani, să fie personal didactic titular cu o vechime în învățământul preuniversitar de cel puțin 8 ani, dintre care cel puțin 5 în ultimii 10 ani.
În prezent, la nivelul ISJ Vrancea, doar inspectorul școlar general și inspectorul de limba română ocupă funcțiile în urma susținerii unor concursuri, restul inspectorilor fiind numiți cu delegație.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?