Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

O femeie a ajuns la UPU Focșani la 6 zile după ce a fost bătută


Victime ale accidentelor  rutiere și agresiunilor sunt pe ordinea de zi a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Focșani. Nici joi nu au lipsit agresații fizic de pe lista persoanelor care au necesitat îngrijiri la UPU, dar nici victimele accidentelor rutiere. Un bărbat de 69 de ani, din comuna Fitionești, a ajuns la UPU ,,la ora 10:50, cu un traumatism cranio cerebral închis prin cădere din căruță. Pacientul nu a fost internat”, după cum arată buletinul de presă, oferit de Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.
    O femeie de 63 de ani din Bolotești și un băiat de 14 ani din Focșani au primit  o „lecție” cu pumnul, în urma căreia au ajuns la UPU cu ,,traumatism cranio facial cu echimoză obraz stâng și echimoze la ambele mâini , prin agresiune, vechi de 6 zile”, în cazul femeii, și ,,o contuzie hemifacies stâng prin agresiune”, în cazul minorului. „Cei doi nu au fost internați”, precizează Alina Cosma.
     Alte două femei din Focșani au ajuns la UPU, ca urmare a unor accidente rutiere. ,,Ora 12:45, o femeie de 30 de ani, din Focșani este adusă la UPU cu un traumatism cranio cerebral închis, contuzie coloană cervicală și lombară prin accident rutier. Nu se internează”, se precizează în buletinul de presă. Peste doar o oră, o altă femeie de 47 de ani suferă o lovitură în urma unui accident rutier, motiv pentru care este adusă la UPU unde medicul de gardă o diagnostichează cu ,,traumatism coapsă stângă și cot stâng prin lovire în timpul unui accident rutier. Pacienta nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?