Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Un vrâncean de 38 de ani a murit în pădure, unde se afla la cules de ghebe


Un bărbat din comuna Vintileasca, în vârstă de 38 de ani, a murit ieri în timp ce se afla în pădure la cules de ghebe. Potrivit primarului comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, tânărul mort se numește Radu Fifere, din satul Tănăsari. Potrivit edilului, acesta a plecat la cules de ghebe împreună cu o rudă de-a sa, ieri, în jurul prânzului. Au mers pe drumul care duce la Mănăstirea Muntioru, apoi au luat-o spre Plaiul Pietrei, unde ei bănuiau că sunt mai multe ghebe. În timp ce mergeau, tânărului i s-a făcut rău. 
Persoana care îl însoțea a încercat să-i acorde primul ajutor, crezând că are anemie. În scurt timp însă, tânărul a murit, în urma unui stop cardio-respirator, după cum bănuie edilul. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, dar și primarul Georgel Spătaru.
Trupul neînsuflețit al lui Radu Fifere a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Focșani pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. „Tânărul era cu o rudă de-a sa, Ion Fifere, în momentul în care i s-a făcut rău. Am înțeles că este vorba de un infarct. Mai multe nu știu să vă spun. Cei de la medicina legală vor spune cu exactitate care a fost cauza morții. În cursul zilei de joi voi merge împreună cu cei din familie să luăm sicriul de la morgă, de la Focșani. Tatăl băiatului a decedat cu opt ani în urmă, mama acestuia este la muncă în Comandău, la Covasna, iar acasă era doar sora acestuia. Provine dintr-o familie cu o situație destul de modestă. El nu are copii, că nu a fost căsătorit”, a spus primarul Georgel Spătaru.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?