Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga „Altdorf Tehnik”: Focșănenii, patru victorii din patru jocuri!


Național Golești – CSM Focșani 2007 0-3 (0-0)
Formații
Național Golești: Irimia – Ganea, Barbu, Iulian Cristea (30 Ciochină), Lozneanu (48, Bari, 65, Croitoru), Dima, Gabriel Olteanu, Postolache, Șotîrcă, Smărăndoiu, Prodan.
CSM Focșani 2007: Lazăr – Mitală, Nistor, Chivu, Claudiu Mihai – Lupu (80, Cătălin Ivanciu), Lăbunț (46 Dumitriu), Manu (78 George Duca) – Grigorică (37 Alexandru Duca) – Pasăre, Remus Popa.

Derbiul etapei în Superliga Altdorf Tehnik s-a jucat duminică de la ora 11,00 pe stadionul de sub malul Milcovului și de lângă podul de pe E 85, de la Golești. Părți la spectacolul fotbalistic – gazdele, de la Național și focșănenii de la CSM 2007. Ambele echipe, neînvinse, goleștenii recomandați de egalul de la Dumbrăveni, din singurul lor meci disputant, iar oaspeții lor, cu trei victorii din trei partide! CSM Focșani – o formație care se construiește jucând meciuri oficiale, ca și Național, și aceasta, echipă nou înființată.  
În cele două distribuții se află jucători experimentați – portarul Irimia de la gazde, înainte de toate, dar și tineri fotbaliști talentați, toți, în măsură să arate că în Vrancea fotbalul județean are calitate! Pe un teren bun, a fost un meci agreabil cu trei goluri și ale câteva situații periculoase, mai cu seamă la poarta lui Irimia, între care și un penalty apărat de portarul Goleștiului!
În prima repriză, focșănenii au început mai bine, au tatonat pătrunderi frontale, dar pe parcurs jocul s-a echilibrat, partiturii de construcție a oaspeților gazdele opunându-le încercări de contratac. Nu au rezultat situații de gol, iar la pauză era 0-0! 

În minutul 47, așteptatul gol a venit în poarta lui Irimia: Remus Popa a primit o pasă în adâncime, a sprintat scurt și a făcut 0-1! Național a răspuns cu câteva șarje bune, dar apărarea CSM Focșani 2007 și, în ultimă instanță, Lazăr, au rezolvat situațiile cu potențial de pericol. În minutul 75, s-a făcut 0-2, după ce Remus Popa, a reluat cu capul în bară iar mingea revenită în teren a fost reluată imparabil în gol de Mitală! După ce, în minutul 85, Irimia a apărat lovitura de pedeapsă bătută de Alexandru Duca, a venit și golul al treilea: în minutul 90, George Duca a primit mingea pe banda stângă, a centrat perfect în gura porții de unde Remus Popa a înscris simplu: 0-3. Victorie meritată a CSM Focșani 2007 care a rămas singură în fruntea clasamentului.
În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele:    
ASS Victoria Pufești – Voința Cîrligele 0-3; Victoria Gugești – Unirea Èšifești 2-2; Dinamo Tătăranu – Tractorul Nănești 2-3; Victoria Slobozia Ciorăști – ACS Odobești 1-5; Euromania Dumbrăveni – FCM Adjud 5-4.
 
În clasament conduce CSM Focșani 2007, cu 12 puncte, urmată de ACS Odobești, cu 9 puncte, Victoria Gugești, cu 8 puncte, Voința Cîrligele și Euromania Dumbrăveni cu câte 7 puncte, Unirea Èšifești, cu 6 puncte, Tractorul Nănești, cu 5 puncte, Național Golești, cu 4 puncte, FCM Adjud și Dinamo Tătăranu, cu câte 3 puncte, Voința Slobozia Ciorăști și ASS Pufești, cu care zero puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?