Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Două femei, care l-au bătut pe fostul primar de la Slobozia Bradului, trimise în judecată


Două femei au fost trimise în judecată într-un dosar în care parte vătămată este fostul primar al comunei Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu. Scandalul a avut loc în august 2015, fostul edil având nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost înțepat cu o furcă în abdomen.
Potrivit procurorilor, agresoarele au fost trimise în judecată pentru loviri și alte violențe. Este vorba de Rodica P., de 48 de ani, și fiica sa, Mioara Parfonica P., de 30 de ani. Procurorii susțin că Rodica P. s-ar fi aflat pe terenul lui Valerică Zamfirescu și l-ar fi lovit pe acesta cu o sticlă peste mână, fostul prima suferind răni pentru care a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale. Nici fiica acesteia, Mioara Parfonica P., nu s-a lăsat mai prejos și l-a lovit la rându-i pe fostul edil cu o furcă în abdomen, cauzându-i leziuni ce au necesitat 50-55 de zile de îngrijiri medicale.
La audierile efectuate de procurori, cele două femei nu și-au recunoscut faptele, declarând că Valerică Zamfirescu le-ar fi atacat cu un topor. Se pare că incidentul a pornit de la un teren cultivat cu viță de vie, pe care fostul primar l-ar fi cumpărat de la o rudă a celor două femei și pentru care s-a întocmit o chitanță de mână, ori nu un act în formă autentică.
„Rodica P., de 48 de ani, și fiica sa, Mioara Parfonica Paraschiv, de 30 de ani, sunt trimise în judecată pentru loviri și alte violențe. În data de 25 august 2015, partea vătămată a găsit pe o suprafață de vie care îi aparține mai multe persoane. Rodica P. se afla pe terenul care aparține părții vătămate, moment în care l-a lovit cu o sticlă peste brațul drept, cauzându-i acestuia leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Și fiica femeii l-a lovit cu o furcă metalică în zona toracică, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 50-55 de zile de îngrijiri medicale. Cele două femei nu au recunoscut faptele, susținând că s-ar fi apărat după ce partea vătămată le-ar fi atacat înarmat cu un topor. Cu privire la via pe care s-a petrecut incidentul, persoana agresată a susținut că a cumpărat-o cu o chitanță de mână în cursul anului 2014, urmând ca mai târziu să încheie și actul în formă autentică. Valerică Z. se va constitui parte civilă în fața judecătorilor”, se precizează în rechizitoriul întocmit de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?