Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tânăr de 19 ani, accidentat pe trecerea de pietoni


Un accident de circulație s-a produs aseară, în jurul orei 17.00, pe DN2 E85, pe trecerea de pietoni din localitatea Urechești. Un tânăr de 19 ani, din Bârlad, județul Vaslui, a fost lovit de o mașină Dacia Papuc, în momentul în care traversa strada regulamentar.
Polițiștii susțin că tânărul lucra ca și zilier la o fermă din aceeași localitate. „Un eveniment rutier a avut loc pe DN2 E85 la trecerea de pietoni din localitatea Urechești. Un șofer care conducea un autoturism Dacia Papuc a acroșat un tânăr de 19 ani, din Bârlad, județul Vaslui. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Victima a ajuns la spital

În urma accidentului rutier, tânărul de 19 ani a suferit mai multe leziuni. Acesta prezenta răni la cap și la șoldul drept, motiv pentru care ambulanța sosită la fața locului l-a transportat la spitalul din Focșani.
Atât doctorul Vitalie Bețișor, directorul SAJ Vrancea, cât și doctorul Laurențiu Albiș, directorul medical al instituției, spun că pacientul prezenta „un traumatism cranio-cerebral și un traumatism de șold drept”. „A fost conștient și cooperant”, a precizat medicul Albiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?