Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Urmează derbiul de pe Milcovul!


În fotbalul județean de Superligă de produce o stratificare valorică limpede, cu câteva echipe de bună calitate, capabile să-și asume un parcurs pentru titlul județean și altele, ce par incapabile să țină ritmul cu formațiile din partea de sus a clasamentului. În aceste condiții nu vor fi, probabil, multe întâlniri de mare importanță pentru primele locuri. Însă cele care se profilează pot oferi spectatorilor dispute echilibrate, spectaculoase, pentru că se vor afla față în față pe teren fotbaliști buni și foarte buni. Între acestea se află, cu siguranță, partida programată pentru sâmbătă, 17 septembrie, pe stadionul Milcovul, între CSM Focșani 2007 și Euromania Dumbrăveni.
Echipa focșăneană, abia constituită și care a disputat până acum doar două meciuri, cele oficiale, în campionat, a reușit să se articuleze, să arate o apetență consistentă pentru construcție și atac și o poftă remarcabilă poftă de gol! Iar faptul că va evolua pe propriul teren poate constitui un atu important în disputa cu oricare dintre colegele de Superligă! 
Euromania a început în trombă campionatul, însă în etapa a doua a terminat doar cu scor alb, pe teren propriu, în fața Naționalului Golești. Gazdele acuză pentru egal arbitrajul, dar recunosc și că dacă nu au trimis niciodată mingea în poarta adversă nu puteau emite pretenții mai mari! Însă echipa Dumbrăveniului are jucători cu mare experiență ce pot da sensul pe care îl doresc unei dispute cu o formație în care sunt foarte mulți tineri, unii juniori sau care abia au terminat junioratul.    
Deznodământul jocului este greu de anticipat, dar va fi, anticipez, un meci cu multe orgolii de exprimat – de așteptat, cu mijloace fotbalistice, foarte disputat, spectaculos și cu goluri! Un motiv suficient pentru ca iubitorii fotbalului să meargă sâmbătă, de la ora 17.00 pe Milcovul!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?