Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – în weekend, etapa a doua!


Superliga Altdorf Tehnik va chema pe terenurile de fotbal pentru etapa a doua echipele înscrise în competiție. În prima rundă, jocul de la Golești dintre Național și Slobozia Ciorăști nu s-a disputat, dar sunt indicii că ambele echipe își vor juca meciurile de la acest sfârșit de săptămână.
Întâlnirea cea mai disputată a etapei se anunță a fi la Gugești, unde Victoria va primi replica ACS Odobești, ambele învingătoare în prima rundă. Este greu de dat un pronostic, dar cunoscând soliditatea formației odobeștene cred că oaspeții pot scoate un rezultat bun! Primele două echipe din clasament, CSM Focșani 2007 și Euromania Dumbrăveni vor întâlni echipele care au stat la finalul săptămânii trecute, însă ambele sunt mari favorite, tot așa cum sunt și Unirea Èšifești și Voința Cîrligele. La Tătăranu merg adjudenii care pot pune probleme unei echipe harnice, cu un porta bun, dar care sâmbăta trecută a avut nenorocul să aibă în față o apărare total depășită de focșăneni!

Programul etapei
Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17.00: Voința Slobozia Ciorăști – CSM Focșani 2007 și Euromania Dumbrăveni – Național Golești.
Duminică, 11 septembrie, de la ora 11.00: ASS Vicoria Pufești – Unirea Èšifești; Voința Cîrligele – Tractorul Nănești; Victoria Gugești – ACS Odobești și Dinamo Tătăranu – FCM Adjud.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?